Wijnproeverij op lokatie

Bent u met familie, vrienden of collega’s op zoek naar een leuke en leerzame activiteit thuis of bij het bedrijf waar u werkt denk dan eens aan een wijnproeverij! Gezellig in uw eigen huis aan de keukentafel met vrienden en buren of als deel van een bedrijfsuitje met collega’s genieten van een goed glas wijn, waarbij Robert op een begrijpelijke en heldere manier uitlegt hoe de wijn gemaakt wordt en waarom de wijn juist díe specifieke smaak heeft.

Zo leert u op een ontspannen manier meer over de verschillende smaken die in wijn voorkomen en zo leert u ook uw eigen voorkeuren qua smaak beter kennen. U mag zelf een thema bedenken als u wilt, (vb. lente, rosé, wildwijnen, Grand Cru’s, Port enz.) de mogelijkheden zijn grenzeloos!

De proeverij is dus volledig naar uw eigen wensen in te vullen, ook kunt u denken aan verschillende hapjes om de wijnen te begeleiden, bijvoorbeeld van verschillende kazen tot en met een volledig Wijn-Spijs diner!

Het minimaal aantal deelnemers is tien personen en de kosten zijn vanaf € 15,00 per persoon.

Aan het eind van de proeverij is er de mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen voor een speciale aanbiedingsprijs.